Кетъринг и кетъринг оборудване под наем (+359 883) 413 131

 

Нашата философия

Ние сме амбицирани да бъдем една от водещите компании в този вид услуги като поддържаме дълги и интензивни отношения с нашите клиенти, доставчици и партньори.

Винаги се опитваме да да гледаме мащабно, но изпипвайки детайла и с това си отношение да не разочароваме вас и вашите гости.
Качеството, сезонността и регионалният произход имат най-висок приоритет при избора на нашите продукти.

Ние също така сме особено горди с нашия екип, с които можем активно да допринесем за обогатяване на вашата колекция от спомени.

Храната

Ние от „Макс шефс кетъринг” предлагаме вкусови усещания за всички сетива и поводи, изискано подправени с нашето лично отношение и професионализъм, зад които стои 9-годишен опит. Наша страст е да приготвяме ястия от качествени продукти, защото храната на която хората се наслаждават и не забравят, прави всеки повод специален.

Организираме за вас всякакъв тип събития, като предложенията ни са ограничени само от вашето въображение. 200 професионални сервитьори, бармани и готвачи са на Ваше разположение по всяко време.

Очакваме с нетърпение да разберем вашите нужди и да отвърнем с детали, за които не сте и помисляли. Всичко, което трябва да направите е да кажете „Да” и да се оставите в нашите ръце. Нашият дълг към съвършенство се простира до всичко, което правим.

Защо? Защото вие заслужавате и не трябва да очаквате нищо друго!

Ако се опитвате да впечатлите и да създадете незабравим спомен от следващата конференция, парти или каквото и да е събитие, не забравяйте да изберете кетъринг компания, която има опит като 6 звезден хотел. Уверете се, че сте направили правилният избор и сте предпочели нас!