logomax

Сватби

Един от най-значимите дни от живота Ви предполага и заслужава внимание към детайла и въображение. Той е празник на любовта и новите начала. Това, което го прави толкова специален е вибрацията, изпълнен е с толкова много позитивна енергия, емоции и красота.

Опитният екип на Max Chefs притежава креативността и посвещението, необходими да направят така, че Вашият сватбен ден да бъде истински запомнящ се – за Вас и за любимите ви хора. Без значение от локацията, която ще изберете, броя на гостите, които бихте искали да поканите, ние сме насреща. Нашите сватби отразяват начина на живот и светоусещането на всяка двойка.

Със своя професионализъм Max Chefs може да скрои по мярка всеки аспект от деня, спрямо Вашите очаквания и нито едно желание не е твърде малко, или твърде голямо за Вашия толкова важен и личен ден. Перфектно можем да се справим с което и да е от двете, така че се отпуснете и просто се фокусирайте върху това да кажете „ДА“.

Лесно е когато вдъхновението срещне опита в перфектен екип, готов за действие.

 

 

chears

Информация

Защо Max Chefs ?

Защото вие заслужавате и не трябва да очаквате нищо друго! 

Ако се опитвате да впечатлите и да създадете незабравим спомен от следващата конференция, парти или каквото и да е събитие, не забравяйте да изберете кетъринг компания, която има опит като 6 звезден хотел. Уверете се, че сте направили правилният избор и сте предпочели нас!

©2018 Max Chefs. Designed By MaD Studio / Asen Apostolov