logomax

ЗА НАС

Кое е най-запомнящо се събитие, на което някога сте присъствали? Сватбата на най-добрият Ви приятел, презентацията на най-новата модификация на Порше или фирменото коледно парти, което никога няма да забравите, макар и да Ви се губят някои моменти...? Каквото и да е то, кое е нещото, което е оставило най-силно впечатление у Вас?...

Храната.

Ние от „Макс шефс кетъринг” предлагаме вкусови усещания за всички сетива и поводи, изискано подправени с нашето лично отношение и професионализъм, зад които стои 9-годишен опит. Наша страст е да приготвяме ястия от качествени продукти, защото храната, на която хората се наслаждават и не забравят, прави всеки повод специален.

Организираме за вас всякакъв тип събития, като предложенията ни са ограничени само

от вашето въображение. 200 професионални сервитьори, бармани и готвачи са на Ваше разположение по всяко време.

Очакваме с нетърпение да разберем вашите нужди и да отвърнем с детали, за които не

сте и помисляли. Всичко, което трябва да направите е да кажете „Да” и да се оставите в нашите ръце. Нашият дълг към съвършенство се простира до всичко, което правим.

Защо? Защото вие заслужавате и не трябва да очаквате нищо друго!

Ако се опитвате да впечатлите и да създадете незабравим спомен от следващата конференция, парти или каквото и да е събитие, не забравяйте да изберете кетъринг компания, която има опит като 6 звезден хотел. Уверете се, че сте направили правилният избор и сте предпочели нас!


Димитър Клаклов
(Мениджър)

Димитър Клаклов започва кариерата си през 1998г. като стажант в хотел „Bellevue”, 4 звезден хотел, намиращ се на първа линия на к-с Златни пясъци. След което работи две години в небезизвестен ресторант на о. Санторини, на който са чести клиенти звезди, президенти и известни бизнесмени. Шеф Клаклов е главен готвач в престижни хотели като „Festa Barcelo Premium Sofia” и „Kempinski Hotel Zografski Sofia”. Шеф готвач и мениджър на ресторанти: „Едно време”, гр. Карлово, италиански ресторант „Osteria di Sofia”, „Pirin Golf & SPA”, гр. Банско и верига ресторанти „Mr.Pizza”.

Специализации:

  • Италианска кухня в Тоскана, Италия – работи с един от известните италиански готвачи Томазо Балдучо в продължение на една година.
  • Дивечова кухня в Женева, Швейцария
  • Ориенталска кухня в Истанбул, Турция
  • Сладкарство и шоколатиерство в МЕТРО Академия, България
  • Хлебарство в Солун, Гърция
  • Интернационална кухня в Дубай, ОАЕ
  • Дипломант на най-престижната сладкарска школа в света „Lenôtre”, Париж, Франция
  • Специализация в най-известната швейцарска верига „Mövenpick Hotels & Resorts” в Германия, където работи в екипа на топ готвача на Германия Мюзиман
  • Специализация „Ан хол”, Германия в замъка „Васербург”
  • През годините Димитър Клаклов е канен да организира приготвянето на храната на звезди като Мадона, Силвио Берлускони, Силвесър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мишел Бонев и други.

Райчо Митов
(Управител)

През 1998г завършил техникум по хранене и хотелиерство.Работи като сервитьор във известен хотел на първа линия в кк"Слънчев бряг".През 2002г специализира "туризъм и кетъринг"в Пловдивския университет.След това кара стажове в Резиденция Бояна и хотел Шератон София.Съдействал за организацията на множество кетъринги и събития на известни и високопоставени личности.Специализира технология на тестата и хлебарство в Италия,през това време работи в кетъринг като организатор на доставките и доставчик.През 2010г започва работа като мениджър в известна верига ресторанти в София. 

 

Информация

Защо Max Chefs ?

Защото вие заслужавате и не трябва да очаквате нищо друго! 

Ако се опитвате да впечатлите и да създадете незабравим спомен от следващата конференция, парти или каквото и да е събитие, не забравяйте да изберете кетъринг компания, която има опит като 6 звезден хотел. Уверете се, че сте направили правилният избор и сте предпочели нас!

©2018 Max Chefs. Designed By MaD Studio / Asen Apostolov